Qui som

Som un gabinet professional de serveis lingüístics per a les empreses i les entitats públiques que necessiten optimitzar les seves comunicacions i volen un servei àgil, eficaç i de qualitat.

Des de la creació de Linguacom, l’any 1999, després de més de 15 anys d’experiència en el sector de les sòcies fundadores, el món de la comunicació ha donat un tomb espectacular, sobretot amb el sorgiment i l’expansió de les xarxes socials, i la necessitat creixent de les empreses de mantenir les comunicacions permanentment actualitzades.

Però no tot ha canviat: seguim prestant serveis sobre la base de la qualitat i l’eficàcia comunicativa del producte final i d’un tracte amb els clients acurat i personalitzat, i aquests són aspectes que cuidem especialment.

Perquè el més important per a nosaltres és que els nostres clients ofereixin la millor imatge.

 

Pura Serena i Barrobés

Direcció

Llicenciada en filologia catalana. De la meva trajectòria professional, vull destacar que vaig ser responsable del Servei Lingüístic de PIMEC, patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, col·laboradora de l’Institut d’Estudis Catalans en el procés de revisió del DIEC, i planificadora lingüística al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

 

En el meu procés de formació en gestió d’empresa, vaig considerar imprescindible potenciar els valors personals a l’empresa. Per això fa uns anys he entrat en el món del coaching i soc Màster en coaching integral. Per mi, és una eina bàsica per a una bona relació amb l’equip de col·laboradors i, evidentment, amb els clients. Ens ajuda a tenir una comunicació efectiva, fer un treball eficient en equip, més capacitat d’acció i més motivació.

Guillem Genovès

Responsable de les xarxes socials i redactor

Graduat en periodisme i format en Community Manager. Part dels estudis els he fet a la Universitat Catòlica de Lovaina, en el marc del programa Erasmus.

 

En l’àmbit professional, he treballat com a redactor en mitjans de comunicació com l’Ara, Rac1 o El Singular Digital, des del 2010. Pel que fa al sector de l’Administració pública, he treballat al Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona, en tasques de redacció i de gestió de continguts redaccionals.

 

A Linguacom, soc el responsable de les xarxes socials i de la secció de redacció de textos.

L’equip

L’equip multidisciplinari de Linguacom és format per traductors llicenciats nadius i redactors, amb experiència en el món de la comunicació. Els col·laboradors de Linguacom han de superar una prova de traducció per demostrar que compleixen els estàndards de qualitat exigits.