Política de galetes

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, l’usuari accepta l’ús que fem de les galetes. No obstant això, l’usuari té l’opció d’impedir la generació de galetes i d’eliminar-les, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu navegador.

Què és una galeta?

Les galetes són petits fitxers enviats al navegador que utilitza el seu equip, que serveixen per intentar reconèixer l’usuari, per emmagatzemar, recuperar i/o actualitzar dades que ens permeten facilitar l’ús i la navegació a través del web i garantir l’accés a determinades funcionalitats i addicionalment, i ens ajuden a millorar la qualitat del web d’acord amb els hàbits i els estils de navegació de cada usuari.

Sempre que es pugui relacionar un determinat equip i un navegador amb un usuari es pot veure afectada la seva privacitat i, per això, l’informem que pot desactivar les galetes mitjançant la configuració del seu navegador.

Per desactivar les galetes

L’usuari que no desitgi rebre o mantenir galetes al seu equip o vulgui ser informat de la seva fixació per configurar les seves preferències, ho pot fer des del seu navegador. En cas de desactivar les galetes, algunes funcionalitats del web podrien no respondre correctament.

Pot trobar la informació sobre com desinstal·lar les galetes, en funció del navegador que utilitzi, en les adreces següents:

Tipologia de galetes utilitzades

Amb l’objectiu de garantir la seva privacitat i perquè vostè tingui plena capacitat de decisió amb relació al seu ús, l’informem que a www.linguacomsl.com utilitzem els tipus de galetes següents:

  • Galetes tècniques: són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través de la pàgina web o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixen. Per exemple, identificar la sessió, balanceig de càrrega per a una sessió, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so.
  • Galetes de personalització: són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en el seu terminal o que el mateix usuari defineix. Per exemple, l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, el disseny de continguts seleccionat, geolocalització de la terminal i la configuració regional des de on s’accedeix al servei.
  • Galetes de sessió: són aquelles que expiren quan l’usuari tanca el navegador. És a dir, són fitxers que s’assignen al dispositiu des del qual es navega només durant la seva visita a la nostra web i desapareixen automàticament quan es tanca el navegador.
  • Galetes permanents: són les que expiren només quan compleixen amb la finalitat per a la qual serveixen i, per tant, no finalitzen necessariament de forma automàtica al tancar la sessió.
  • Galetes de tercers: són aquelles que s’envien a la terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per LINGUACOMSL, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes, per exemple des d’alguna xarxa social.
  • Galetes socials: són necessàries a les xarxes socials per controlar la interacció amb el lloc web.

Identificació de les galetes utilitzades

La pàgina web www.linguacomsl.com utilitza galetes pròpies o de primera part, de personalització, que permeten a l’usuari configurar elements com la llengua perquè pugui tenir una millor experiència de navegació.

Aquestes pàgines també utilitzen galetes de tercers. En concret, aquest lloc web utilitza:

Galetes Funció Duració Gestió
pll_language Galeta de personalització 1 any Pròpia
1P_JAR Galeta analítica 1 mes Google
APISID Galeta analítica 2 anys Google
HSID Galeta analítica 2 anys Google
NID Galeta analítica 6 mesos Google
OGPC Galeta analítica 1 mes Google
SID Galeta analítica 2 anys Google
SIDCC Galeta analítica 3 mesos Google
SSID Galeta analítica 2 anys Google