Clients

Oferim als nostres clients serveis a mida, coherents i integrats en la seva filosofia comunicativa; alhora, els estalviem preocupacions i temps, perquè puguin dedicar-se de ple a la seva tasca, amb un preu adequat a la qualitat que Linguacom garanteix.

Els clients que han confiat en nosaltres pertanyen a un ampli ventall de sectors: Administració pública catalana,  Administració de l’Estat, empreses privades del sector serveis (disseny, publicitat, salut, farmàcia, arquitectura, informàtica, editorial, assegurances, dret, etc.), industrial, entitats sense ànim de lucre i col·legis professionals, entre d’altres.

 

Clients que han confiat en nosaltres

El que opinen els nostres clients

Després de dotze anys de confiar-vos revisions i traduccions de textos, no cal dir que la vostra aportació a la Institució Cultural del CIC ha estat del tot satisfactòria i que per a nosaltres sou part del nostre equip de treball. Us recomanem per la vostra eficiència i rigor en el servei que ens presteu i pel compromís que adquiriu amb els vostres clients.

Emília Garcia-Ripoll
Departament de Comunicació – Institució Cultural del CIC

Fa quinze anys —ben bé des del tombant de segle— que l’empresa Linguacom col·labora amb els serveis de correcció de l’Institut d’Estudis Catalans, amb plena satisfacció de part nostra per la feina ben feta i pel compliment dels terminis acordats, qüestions essencials per a dur a bon port els projectes de traducció i correcció de què ens ocupem per encàrrec de la nostra institució.
Que sigui per molts anys més!

Josep M. Mestres
Cap del Servei de Correcció Lingüística – Institut d’Estudis Catalans

Des de fa més de deu anys OBB Comunicació ha tingut l’oportunitat de treballar amb Linguacom, i sempre hem obtingut un servei professional, responsable i seriós. Sempre complint amb el termini de lliurament de les traduccions sol·licitades i demostrant ser una empresa professional i sòlida en el sector.

Marta Oms
Directora de Comunicació – Obb Comunicació